Translate

lørdag 2. februar 2013

Pink Saturday!Det er lørdag og her i heimen er det en skikkelig somlelørdag. I love it! I dag tidlig når jeg tok min morgenkaffe tittet jeg på Kremmerhusets nettbutikk for å få litt inspirasjon. Mange nyheter hadde funnet veien dit, og fler kommer. Det var blant annet mye rosa å finne der, noe som ga meg en vårlig stemning.  Deler litt av det rosa jeg fant på morgenrunden min. Har du rosa i ditt interiør? 

Alle bildene i dette innlegget er lånt fra KremmerhusetGod helg!

Klem Katrine

9 kommentarer:

 1. Fine ting:) Jeg har ikke noe rosa, blir litt for søtt for meg. Men kommer jo i vårstemning av rosa:)
  Fortsatt fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. så mye lekkert :)
  Ikke mye rosa her , men ute til våren er jeg glad i den fargen :)
  STOR klem og ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Her var det rosa gitt....og det er en herlig glad farge! Er noe vi damer er alltid glad i;) La meg som følger hos deg, hyggelig med nye blogger.

  SvarSlett
 4. Vet du jeg digger rosa, og kjøper noe HVERT år.. Men får jeg det til å fungere hos meg? NEI.. Helt greit for venninna mi som arver det da, for hun får det til ;)

  Fine ting og Kremmerhuset er og digg<3

  Charlotte

  SvarSlett
 5. Så nydelige ting i rosa du viser,eg likte så godt rosa før men etter 13 år med jenter og fortsatt ei i prinsessealder så heller eg meir mot blått,hihi har vel blitt nok rosa oppover:))men litt rosa kan det bli såklart,skal aldri sei aldri:)
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Hei på deg :) Hjå oss er det lite rosa gitt, eg er omgitt av mannfolk på alle kantar, til og med kattane er mannfolk her :) Men litt feminine detaljar har me såkklart, det er stort sett eg som "bestemmer" her {kremt - la oss sei bryr seg om detaljer}.

  Takk for fine ord i dag :) Det er alltid litt spennande å "meina" ting på bloggen, men søren heller, hehe, det er jo min blogg. Og sjølvsagt står eg for det eg skriv. Skulle berre mangla. Av og til skjer det ting rundt oss som får oss til å stoppa opp og tenka oss om. Ei nær og veldig kjær venninne av meg er til utredning i desse dagar, og det set absolutt ting i perspektiv.

  Håper du har hatt ein deilig søndag, og er klar for ei flunkande ny veke med masse muligheter og forhåpentligvis litt vårlys ;-)

  Varm klem, Eli

  SvarSlett
 7. nydelige og fristende ting dem ALLTID har på kremmerhuset!

  klem tone

  SvarSlett
 8. Somlelørdager er de beste!

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken!
  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
 9. Så gøy dette var :-) Nå gleder jeg meg til å bli frisk, så jeg kan sjekke ut alt det nye hos Kremmerhuset. Likte spesielt godt vasen og skålene. Og den rosa såpen står allerede på badet mitt :-)

  Takk for fine kommentarer hos meg. Det setter jeg pris på :)
  Ha en NYDELIG dag du. Klem fra Monica.

  SvarSlett