Translate

onsdag 15. august 2012

★ Oslo ★


Dette blogginnlegget skulle vært postet for over en uke siden, men slik ble det ikke. Bedre sent enn aldri...... Her kommer et bilderas fra vår lille miniferie i tigerstaden for to uker siden.
I Oslo overnattet vi på Scandic Vulkan, et moderne og nytt hotell. Hotellet ligger attraktivt til på Vulkan, langs Akerselva kun et steinkast fra Grünerløkka. Vulkan er et område i Oslo som representerer innovasjon, kreativitet og kultur. Dette er et hotel jeg anbefaler andre å prøve. Flott design, god service og nydelig frokost. Bildene over er fra rommet vi bodde på. Innsiden av døra vår var skikkelig stilig :-)
Den første dagen var vi sammen med min gode venn Laila som står bak bloggen Lykkedal. Mesteparten av tiden gikk til shopping med alt det innebærer. Vi vandret lenge på Karl Johan, var en tur på Steen & Strøm og spiste mat på TGIFridays. Verdens Beste var fornøyd over å kunne avlegge noen av sine favorittbutikker et besøk, blant annet Monki, Zara, Weekday og Mango.
Noen ganger trenger man å komme seg litt bort for å klare å slappe av. Slik har det vært for meg i sommer. Da er miniferier som dette gull verdt.
Kvalitetstid med nære og kjære ★

2 kommentarer:

 1. Det hotellet bodde vi på under snowboard vm i februar, sammen med alle snowboardfolkene og Dropkick Murphys som vi var på konsert med:) Har SÅ gode minner derfra:) Kjempeflott hotell!
  Fine bilder:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk :-)
   Tror det har blitt et populært hotell. Det var fullt opp med designere i anledning moteuka da vi bodde der. Et hotell jeg gjerne bersøker igjen.

   Slett